Film en comedy ten voordele van Think Pink

Op 21 en 22 september organiseert de gemeente een film- en comedyavond ten voordele van Think Pink. Deze sensibiliseringscampagne heeft als hoofddoel je tijdig te laten screenen. Deze screening is belangrijk. Zowel voor vrouwen als voor mannen.

Op donderdag wordt de feestzaal van Brussegem omgetoverd tot een filmzaal en kunnen de ladies genieten van de film ‘The lost city’. Dit is enkel voor vrouwen! De inkom bedraagt 8 euro. Start om 19.45 uur.

Op vrijdag traint Amelie Albrecht de lachspieren van de mannen met de try-out van haar volgende show ‘Goe genoeg’. Die avond is enkel voor mannen en voor 12 euro stappen die binnen. Ook dit gaat door in de feestzaal Brussegem. Het lachten begint om 19.45 uur.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen aan het snelloket van campus Nieuwstraat en campus Gasthuisstraat Ă©n in de bib.

De opbrengst van de avonden gaat naar Think Pink.

Meer info op www.merchtem.be/ladiesatthemovies en www.merchtem.be/comedy4men.

(eb)

Meest gelezen op Goeiedag.be