Diamant voor Gust Bessems en Maria Vander Stappen

Feest in de Sint-Huybrechtsstraat in Peizegem want Gust Bessems (84) en Maria Vander Stappen (85) vierden er hun diamanten jubileum. Een huwelijk van zestig jaar dat mocht gevierd worden en een delegatie van het gemeentebestuur belde er dan ook aan met de ellebogen!

Maria volgde snit en naad en werkte jarenlang voor Romeo, het textielbedrijf van de familie Staels. Gust was mechanieker in de Ginder-Ale, maar ging in 1962 aan de slag als leraar technische vakken en praktijk in de Gemeentelijke Technische School. In 1993 moest hij om medische redenen met pensioen gaan.

Het diamanten paar heeft drie kinderen: Bart (57), Carla (56) en Nancy (54). Er zijn ook nog vier kleinkinderen. Gust doet aan tuinieren en vult kruiswoordraadsels en sudoku’s in. Vroeger was hij ook een verwoed wandelaar. Maria houdt van breien, haken en kleding maken. (eb).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk