Heidi Abbeloos dertig jaar supporter van FC Cristal Boys

In tegenstelling tot de voorgaande jaren zetten de Cristal Boys deze keer de competitie barslecht in. Van de drie teams die spelen in de KAVVV wist enkel de B-ploeg op de tweede speeldag te winnen. Pas de vierde match kwam er thuis verandering in en werd een 7 op 9 geboekt.

Tijdens de wedstrijd van de C-ploeg, het elftal dat de partij overigens won met 6-2, stapte voorzitter Rudi Meersman voor de hervatting van de tweede helft met een bloemtuil het terrein op. Bizar, maar al even simpel want hij zette supporter nummer één, Heidi Abbeloos, in de bloemetjes. En dat mocht wel want Heidi is al dertig jaar onafgebroken fan van Cristal Boys! Drie decennia, en of dat dat een bloemetje verdiende! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk