Judoclub Kodokan ging weer op clubstage naar Tongerlo

Voor de negentiende keer al trokken de judoka’s van Kodokan op stage naar Tongerlo. Het begon bijna twee decennia geleden met de kinderen maar nu was het al de veertiende maal dat ook de volwassenen van de partij waren.

Vorig jaar bleven de Merchtemse judoka’s verdoken van dit telkens memorabel weekend maar nu gaf het enthousiasme vonken! Zestig clubleden waren van de partij op 12 en 13 maart. En er was niet alleen judo maar ook nog een ganse waaier aan andere activiteiten. En de mix van jong en oud, competitiejudoka’s en recreanten maakten het weekend compleet.

Ook eten kunnen ze bij Kodokan en dat op zaterdag 26 maart. Dan is er hun spaghettifestijn in Zaal Harmonie. Het begint om 18 en voor de niet-spaghetti-eters staat er nog wel iets anders op het menu. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk