Amber wil graag Miss Vlaams-Brabant worden

Amber De Buck (19 op 18 augustus) uit Peizegem dingt mee naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant. Eén van de opdrachten die de kandidaat-missen krijgen is een goed doel te stuenen. Amber koos voor de Stichting Pelicano die financiële ondersteuning biedt aan Belgische kinderen die in armoede leven. Amber studeert verpleegkunde aan de Erasmushogeschool in Jette. Door deel te nemen aan de missverkiezing wil ze haar angst overwinnen om op een podium te staan.

De finale vindt op zondag 20 september in het Proximus Theater van Plopsaland De Panne. Naast de verkiezing van Miss Vlaams-Brabant (die ook aan de verkiezing van Miss België mag deelnemen) en haar eredames worden er ook een Miss Publiek, een Miss Taltent en een Miss Charity gekroond.

Alle meisjes die een titel winnen, gaan ook naar de nationale preselectie voor Miss België 2022. Mensen kunnen voor hun favoriete kandidaat stemmen, voor het kroontje van Miss Publiek. Stemmen op Amber kan door MVB18 te sturen naar het nummer 6665. Je kan haar goede doel ook steunen door snoepzakjes of flesjes badschuim te kopen. Info: debuckamber1808@gmail.com.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk