Nu intekenen voor boek over Peizegem

Op 24 september verschijnt het boek ‚ÄėPeizegem, een dorp met een geschiedenis‚Äô van de hand van Herman Larivi√®re, in samenwerking met de Heemkring Soetendaelle. We hebben het boek in een vorig artikel al voorgesteld. Maar nu is het moment gekomen om in te tekenen. Dat kan nog tot 15 augustus en je bespaart meteen 5 euro op de verkoopprijs.

Inschrijven kan ia het webformulier op www.peizegem.be (met vermelding van ‚ÄúPeizegem‚ÄĚ gevolgd door naam en voornaam) en tegelijk 25 euro te storten op rekeningnummer BE74 4365 0748 9107 van Heemkring Soetendaelle.

Wie niet zo’n computercrack is kan zich inschrijven op de zondagen 25 juli en 8 augustus tussen 10.30 en 12 uur in het vergadercafé Ons Parochiehuis. Je kan ter plaatse 25 euro betalen.

Na 15 augustus kost het boek 30 euro.

Meer info op boek@peizegem.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk