Geslaagde openlucht editie van Kobbegem Kermis

Afgelopen weekend hebben de Kobbegemnaren en sympathisanten weer kunnen genieten van de jaarlijkse kermis in hun dorp. 

Geen evidentie want de twijfel was groot bij de organisatoren maar toch zijn de organistaoren blij dat ze hebben doorgezet.¬† Gezien de coronaperiode en de daaraan gekoppelde veiligheidsvoorschriften werd dit jaar voor een ‚Äúopenlucht editie‚ÄĚ gekozen. 2 dagen ipv 4 dagen kermis, geen grote tent maar back to basics met mobiel podium, kermis en Foodtrucks.¬† Op zaterdag waren er de optredens van Valentine Delabo√ģte, Franse chansons met accordeon, daarna was het de beurt aan lokaal Asses talent Eva Mertens met haar covergroep ‚ÄúUltrasonic Airlines‚ÄĚ en als afsluiter de Albino Zebra coverband met liedjes van de jaren 60 tot heden. Op zondagmiddag werd er gewandeld door de Kobbegemse velden en kinderen genoten van schmink en tattoos, ballonnenclown, muzikale kinderverhalen, reuze springkastelen en natuurlijk de kermisattracties zelf. De bezoekers konden traditioneel weer genieten van hun Mort Subite Kriek op het zonnige open terras. Toegegeven het weer zat mee.¬† De reacties waren dan ook overweldigend en laat dat nu juist het doel zijn van de organisatie; mensen samenbrengen onder de kerktoren.

De volgende editie van Kobbegem kermis is voorzien op 23-25/7/2022.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk