Weer animatie op zomerse markten

Morgen (woensdag 30 juni) kan je op de wekelijkse markt in Merchtem in de armen lopen van de Colby Musicband ‘The Blues Brothers’ die u met aangename deuntjes zullen verstrooien terwijl u groenten of ‘broekenrek’ koopt. Op 7 juli is het de beurt aan de Armanis Walking Jazzband en een weekje later aan de Dixieland Streetband.

Op 21 juni komt de Bounce Street Band, het kleinere broertje van de Bounce Big Band, naar het centrum van de gemeente. Op 28 juni is er een muzikale delegatie van de Merchtemse Steltenlopers.

In augustus staan volgende straatmuzikanten geprogrammeerd: de Merchtemnaren van Joeng en Aat (foto, 4 aug), The Real Music Band (11 aug), Colby Musicband (18 aug, kermismarkt) en een Dixie of Oldtimer Band op 25 augustus.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk