Juf Bea gaat met pensioen

Bea Van Lembergen is eigenlijk geen juf maar verzorgde 37 jaar lang het secretariaat van GBS Ten Bos in Peizegem. Op de laatste dag van april ging ze met pensioen. Natuurlijk lieten haar collega’s, hierin gesteund door zo’n 260 leerlingen van de school, haar niet zomaar gaan. Het werd een mooi feest met muziek, een film, bloemen en geschenkjes.

Bea Van Lembergen werkte voor zes verschillende scholen. In Peizegem “versleet” ze drie directeurs. Huidig directeur Veerle De Baerdemaeker mocht haar uitwuiven met een speech vol lofbetuigingen. Daarna werd het Ten Bos lied gezongen door alle kinderen, van het eerste kleuterklasje tot het zesde leerjaar. Juf Bea zat op een mooie troon en straalde bij zoveel goede wensen voor een welverdiend pensioen. Uiteraard was ook het oudercomité vertegenwoordigd in het huldebetoon aan haar adres.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk