Verkeershinder op Westvaartdijk door betonaanvoer

Op de breekwerf van All Belgian Recycling aan de Westvaardijk te Grimbergen zal er tijdens de eerste twee weekends van mei aanvoer van beton plaatsvinden. Alleen de activiteiten voor deze aanvoer en productie van beton worden uitgevoerd zodat de eventuele hinder beperkt blijft.

Tijdens het weekend van 1 en 2 mei zijn er werkzaamheden gepland aan de autostradeburg ter hoogte van de Henneaulaan in Zaventem. De betoncentrale werkt conform hun vergunning, afgeleverd door de Vlaamse minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, op zowel zaterdag als zondag telkens van 6 tot 18 uur.

Ook tijdens het weekend van 8 en 9 mei zal er aanvoer van beton zijn op de breekwerf van All Belgian Recycling, afkomstig van de werf aan de Medialaan te Vilvoorde. De aanvoer/productie van beton vindt plaats vanaf 6.30 tot 17 uur (op zaterdag 8 mei) en vanaf 6.30 tot 15 uur (op zondag 9 mei).

“De siteverantwoordelijke Gaetan Fallier bevestigde ons dat ze de eventuele hinder tot een strikt minimum zullen houden”, zegt schepen van leefmilieu Yves Verberck (Vernieuwing). “Zo zal All Belgian Recycling gedurende de werkregimes die afwijken van het normale regime, enkel en alleen activiteiten uitvoeren die betrekking hebben tot deze aanvoer/productie. Ook zal het personeel op het terrein van All Belgian Recycling er continu aan herinnerd worden om respectvol te werken tegenover de omgeving. Dit wordt ook in een register bijgehouden zoals vermeld in de milieuvergunning.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise