Traktaties, radio-uitzending en live muziek voor senioren

Geen groots seniorenfeest dit jaar in de sporthal van Meise. Maar dat houdt de gemeente Meise niet tegen om de senioren in Meise tijdens de week van 3 mei extra in de kijker te zetten. Met een speciale radio-uitzending van Radio Moetoen en gratis ijsjes in alle dorpskernen wordt het een hele week feest voor alle Meisese 60-plussers.

Op woensdag 5 mei organiseert het gemeentebestuur samen met radio Moetoen een radio- uitzending speciaal voor alle 60+ers in onze gemeente. Tussen 13 en 16 uur kan je afstemmen op105.7 FM of je kan meeluisteren via de livestream: https://sites.google.com/view/radiomoetoen/

In een drie uur durend programma hoor je de favoriete hits gekozen door de senioren uit Meise, afgewisseld met fijne interviews met mensen van uit de gemeente.

Alle inwoners ouders dan 60 jaar uit Meise mogen in hun eigen dorpskern een ijsje afhalen. Op maandag 3 mei, dinsdag 4 mei, donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei staan e afwisselend ijswagentjes in de verschillende dorpen. Op vertoon van je identiteitskaart, kan iedereen ouder dan 60 jaar een gratis ijsje afhalen.

Op dinsdag 4 en donderdag 6 mei krijgen de bewoners van Levedale, Aquamarijn, Moutershof, Oase, Ten Horick en Ter Wolven koffiekoeken getrakteerd en komt accordeonist-zanger Jonas Van Esch de sfeer erin brengen.

Schepen Marie-Jeanne Thaelemans (Samen Anders): “We zijn blij dat we onze senioren op deze manier toch in de bloemetjes kunnen zetten. Maar volgend jaar organiseren we terug een groots feest waarop hopelijk volop gezongen, gedanst en geknuffeld kan worden.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise