Twee nieuwe supermarkten in twee weken

Merchtem krijgt er in twee weken tijd twee nieuwe supermarkten bij. Op woensdag 17 maart opent de Merchtemse Albert Hein de deuren en twee weken later, op 31 maart, is het de beurt aan Colruyt.

Albert Heyn komt op de gelijkvloerse verdieping van het winkel-woonproject dat naar het bier van de voormalige brouwerij Ginderale werd genoemd. Het complex op de hoek van de Dendermondstraat en de Kattestraat nadert zijn voltooiing. Het warenhuis zal beschikken over een grote gelijkvloerse parking.

Colruyt opent zijn nieuwe winkel van 2000 m² op de voormalige Lactovita-site. In het gebouw waar tot voor kort een Brico was komt een nieuwe Colruyt met beenhouwerij en een Collect&Go afhaalpunt. Colruyt deelt de parking met ‘buurman’ ALDI.

Daarnaast is er uiteraard nog de AD Delhaize in de Puursstraat die een paar jaar geleden verdubbelde in verkoopsruimte.  

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk