Michiel De Potter nieuw raadslid

Bij CD&V-Plus komt er een wissel. Gemeenteraadslid Willem Maetens verhuist voor zijn werk naar Italië en wordt opgevolgd door Michiel De Potter, kleinzoon van Jeanne Van Ginderachter en zoon van Chantal De Smedt.

Michiel is getrouwd met Marie-Anne Vanderhasselt en papa van Anna, Dora en Felix.  Hij is scout in hart en nieren, houdt van de fanfare e n lid van het oudercomité van Ter Dreef.

“Ik wil in de gemeenteraad vooral inzetten op een woonbeleid op mensenmaat. Dit is een van de kernthema’s van het nieuwe bestuur. Een goed beleid kan vermijden dat projectontwikkelaars Merchtem als hun speeltuin beschouwen…  Een nieuwe stedenbouwkundige verordening heeft de broodnodige regels vastgelegd. 

Een nog grotere impact verwachten we van het nieuwe RUP, dat momenteel in opmaak is. Daar werk ik graag aan mee, ook vanuit de GECORO waar ik sinds 2019 in zetel.  Zodat we nog lang kunnen genieten van een mooi en leefbaar Merchtem.”

Op de foto: Willem Maetens (rechts) en Michiel De Potter (links).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk