Stationsstraat afgesloten zolang nutswerken duren

De Stationsstraat blijft tot 31 maart afgesloten voor het verkeer tijdens de duur van de werken die er aan de gang zijn.

Vorige week werden de nutswerken van Fluvius stilgelegd na verschillende meldingen bij gemeente en politie. De verkeersveiligheid kwam in het gedrang omdat de aannemer de afspraken omtrent de signalisatie niet zou zijn nagekomen. Door onvoorziene extra werken en omdat de verkeersveiligheid prioriteit is, wordt de straat uiteindelijk afgesloten tot ten laatste 31 maart. Het CVO en kinderdagverblijf ‘t Lentetuiltje zijn wel nog toegankelijk. De afsluiting van de straat wordt duidelijk gesignaleerd en er zijn omleidingen voorzien via Driesstraat, Oppemstraat en Hoogstraat. Wagens boven 3,5 ton moeten zoals steeds via de Ossegemstraat.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise