Steltenlopers zetten Den Hof echt op stelten

Na zes maanden stil zitten omdat alle optredens werden afgelast, kunnen de Merchtemse Steltenlopers nog eens buitenkomen met hun stelten. Die zes maanden verplichte rust waren nog zwaarder omdat de Steltenlopers dit jaar hun 75ste verjaardag zouden vieren.

Maar nu zondag 4 oktober wordt de ban doorbroken met een optreden tijdens Den Hof op Stelten. En dat zal met een quasi voltallige groep (zo’n 75 leden) gebeuren. Omdat ‘Den Hof’ voor de allerhoogste stelten te klein is mogen zij in het centrum een kleine rondgang organiseren.

De rondgang start om 15.30 uur aan Café De Reedijk. De optocht gaat door het centrum naar Den Hof. Daar wordt in de Bogaerdstraat nog een showoptreden gegeven. Er wordt afgesloten met dansende steltenlopers en een spetterend steltengevecht.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk