Vracht medailles voor Patrick en Elly

Een tijdje geleden berichtten wij over Patrick en Elly Pandelescu, twee Merchtemse jongeren die deelnamen aan het Wereldkampioenschap voor Podiumkunsten. Corona heeft verhinderd dat zij de droomreis naar Hollywood konden maken. Het wereldkampioenschap werd virtueel georganiseerd.

Elly en Patrick namen deel in diverse disciplines (modelling, zang, dans, instrument en acteren). In het totaal haalden ze niet minder dan 12 medailles. Ze namen ook twee maal als duo deel. Naast tien bronzen medailles haalde Patrick (8) goud als model en Elly (10) zilver voor het zingen. Zij wonen met hun ouders Oana en George in de August De Boeckstraat in Merchtem. Zij zijn van Roemeense origine maar namen deel aan het wereldkampioenschap voor België.

Uiteraard zijn ze blij en fier met de behaalde resultaten. Het resultaat van hard werken en veel oefenen maar Elly en Patrick beleven er ook heel veel plezier aan.  Wat ze doen, doen ze ook graag. En wellicht wacht Hollywood volgend jaar op hen. Na de vakantie hebben ze alvast veel te vertellen aan hun schoolvriendjes in Ter Dreef.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk