Handgel van Jong VLD

Corona trekt een streep door de rekening van zowat alle verengingen, ook de politieke. Jong VLD zou op 1 en 2 augustus zijn jaarlijkse barbecue voor meer dan 500 hongerige magen organiseren maar ook die kon niet doorgaan. Maar Jong VLD is meer dan een barbecue. Zo willen ze de Merchtemnaren stimuleren om de covid maatregelen strikt op te volgen.

Om die ondersteuning concreet te maken werden op de Merchtemse markten van 1 en 29 juli 750 flesjes ontsmettende handgel uitgedeeld. Voorzitster Lore De Block: ‚ÄúMet deze actie wilden we het bewustzijn rond het coronavirus verhogen. We zien dat de zomer een extra uitdaging vormt om de huidige maatregelen correct na te leven. Zeker bij twintigers en dertigers worden meer inbreuken tegen de maatregelen vastgesteld. Wij willen als jong liberalen het goede voorbeeld geven.‚ÄĚ

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk