Steltenlopers verrassen bewoners WZC Martinas

Steltenlopers verrassen bewoners WZC Martinas

Het was een leuke verrassing. Een groot aantal bewoners van WZC Martinas, het woonzorgcentrum in het voormalige brouwerij gebouw, waren naar het parkingterras gekomen ‚Äėvoor een verrassing‚Äô. Niemand minder dan onze eigen Steltenlopers waren paraat om de bewoners, die maanden hadden doorgebracht in afzondering door de corona epidemie, een leuke vrijdagnamiddag te bezorgen.

Aan de glunderende gezichten kon je merken dat deze mooie geste echt gewaardeerd werd. De bewoners genoten zichtbaar van de muziek en het optreden van de delegatie van de steltenlopers. Ook voor hen was het een welgekomen afwisseling nu hun nationaal en internationaal programma door corona was afgelast. Aan een occasionele valse noot van de muzikanten kon je merken dat het maanden geleden was dat er nog kon gerepeteerd worden.

Voor een filmpje klik hier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk