Achtervolging door centrum Peizegem

Donderdagavond, rond 19 uur, ontvluchtte een personenwagen met twee inzittenden een politie controle. De wagen ging er met grote snelheid vandoor. De politie zette, met een motorfiets en politievoertuigen, de achtervolging in. Dit resulteerde in een wilde race in o.m. de Sint-Huybrechtstraat. Het vluchtende voertuig stak met grote snelheid de Nieuwbaan over en raasde door het Leireken. Het leek wel een actiefilm.

Tijdens de vlucht zouden de inzittenden verschillende verpakkingen met drugs door het autoraam hebben gegooid. Op een bepaald moment stapte de passagier uit en raasde de bestuurder alleen verder. De passagier werd ingerekend.

Volgens de geruchten zou er ook een geladen wapen zijn gevonden. Nog steeds volgens de geruchten zou het voertuig op de grens met Buggenhout zijn onderschept.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk