Ruben Van Gucht in Sportman II

In Sportman II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. Sportman II is opnieuw een inkijk in het leven van Merchtemnaar Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Ruben Van Gucht wordt opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume, bekend van het Radio 2- zaterdagochtendprogramma De Weekwatchers.

Sportman II vindt plaats op zaterdag 29 februari om 20 uur in zaal ’t Vijverdal, Kerkstraat 14, 1785 Merchtem. Tickets kosten 8 euro en kunnen aangekocht worden aan het snelloket campus Nieuwstraat (Nieuwstraat 1) en campus Gasthuisstraat (Gasthuisstraat 17). Aan de kassa bedraagt de toegang 10 euro.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk