Brussegem Kermis, de foto's

Pech op zaterdag, geluk op zondag. Dat had het weer voor Brussegem kermis in petto. Maar de Brussegemnaren lieten het niet aan hun hart komen. Het was best gezellig in de tent op het dorpsplein. De jeugd zorgde voor een mooie Brussegem got Talent. Anastsia werd derde, de Dappere Dansers van het eerste leerjaar tweede en de gouden medaille ging naar de Cowboys. Bij de honden werd Pieter bekroond als de knapste viervoeter van Brussegem.

Er waren stomende optredens van Gembada, koeien, ezels en paarden … jaarmarkt dus. Het koude weer verhinderde een grote opkomst voor de rommelmarkt. Dat was zondag even anders: zon voor de mountainbikers en ambiance tijdens het concert van De Herleving. De  kermismolens draaien lustig en de trapkraan zorgde voor vele gouden straaltjes bier. Kermis, voor de volle 100%.

Klik op de foto’s om te vergroten

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk