Parochie in feest met wandel- en wieltjeswijding

Zondag is heel de parochie van Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodt in feest. Het begint al om 8.30 uur met een feesteijke mountainbikeroute. Er zijn drie lussen van samen 43 km en je kan vertrekken tot 10 uur. Om 9.30 uur is er voor het eerst een wandel- en wieltjeswijding bij het vertrek van de groepswandeling Pakespad met een parcours van 8,5 km. Om 10.30 uur is er eucharistieviering.

Na de eucharistie kan er gezellig getafeld worden met barbecue, gehaktballetjes, dessertbar, drankstanden, cava-bar, … en dat doorlopend tot 18 uur. Om 13.30 uur kan je de kerk en de toren bezoeken. Dat kan ook nog om 14.30 en 15.30 uur. Om 14 uur is een tweede wandel- en wieltjeswijding bij het vertrek van een gezinswandeling van 5 km en een gezinsfietstocht.

Verder zijn er doorlopend springkastelen en kinderanimatie van de jeugdbewegingen. Er zijn ook diverse optredens. Alle activiteiten vinden plaats op het parochieplein naast zaal Vijverdal. De opbrengst gaat naar herstellingen en onderhoud van de parochielokalen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk