Rommelmarkten komen eraan

Op zondag 7 april is er tussen 13 en 18 uur rommelmakt op de parking rechtover de gemeentelijke sporthal. Deze keer is er bij de particuliere verkopers enkel plaats voor inwoners van Merchtem (Bollebeek, Brussegem, Hamme, Merchtem, Ossel, Peizegem). De toegang voor de bezoekers is gratis.

Tegelijk is er een Gezinsgroepswandeling van Wandelgroep Merchtem Boven om het vijfjarig bestaan te vieren. Die vertrekt om 14 uur stipt en loopt over een afstand van zes km. Er is een springkasteel en DJ Bel Gies zorgt voor aangename muziek. De volgende rommelmarkten aan de sporthal zijn er op de zondagen 5 mei, 2 juni, 30 juni, 4 augustus en 1 september, telkens van 13 tot 18 uur. Hiervoor kunnen particuliere verkopers van overal inschrijven.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk