Toon Dours trekt de lijst van PRO

Niet Luc Robberechts, zoals algemeen verwacht, maar Toon Dours trekt de lijst van de nieuwe politieke beweging PRO bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Toon Dours was hoofdleider van de KSA, voorzitter van de jeugdraad en nog veel meer.

Op de tweede plaats komt Els Seghers, zij werkt in het bankwezen en was vroeger kernlid van VKAJ. Op de derde plaats staat Luc Robberechts, medestichter van PRO, actief in KWB, Landelijke Gilde en de parochie. Op de vierde plaats staat Nele Larivière, kleindochter van de stichter van de gemeentelijke tuinbouwschool en actief lid van Music Time. (lees verder onder foto)

ME PRO

Lijstduwer is Joris Verspecht, gewezen basketballcoach, KSA-leider, actief in de leerlingenraad van Sint-Donatus en tot voor een jaar als gemeenteraadslid voor CD&V.

“We nemen het als een team op tegen het huidige beleid,” zegt kersvers lijsttrekker Toon Dours. “Er zijn nog een paar plaatsen op onze lijst maar de vier trekkers en de duwer van de PRO kar maken we nu al bekend”. Els Seghers vult aan: “Ons programma is klaar, het is een positief project voor Merchtem rond vijf V’s: Vlot verkeer, Vergroenen, Vernetten , Verbinden en Veiligheid”.

Joris Verspecht: “Wij zijn blij met zo’n jong en dynamisch team. Daarom zetten we een jonge kracht op nummer één”.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk