40ste handelaar geeft Bazaar make-over

 

Vanaf 2 juni krijgt Bazaar, het ‘mini-Uplace’ voor kleine zelfstandigen, een make-over. Die dag maken de pop-uprekken plaats voor ‘Nova Vivo’, intussen al de 40ste handelaar. Deze interieurwinkel richt de concept store in met hoogwaardige vintage meubels die voor een gezellige sfeer zorgen waarin klanten zich echt thuis kunnen voelen. Zo worden zithoekjes ingericht met comfortabele stoelen en zetels waar de klanten zonder enige aankoopverplichting in mogen zitten. Vinden ze de meubels leuk, dan kunnen ze die ook kope

“Door een van onze ruimtes voor projecten zoals Nova Vivo ter beschikking te stellen, willen we handelaars en starters onder optimale voorwaarden laten experimenteren met hun concept en zo meer winkels in Vilvoorde aantrekken”, zegt Bazaar-manager Gregory Meul. “We hopen binnenkort ook een samenwerking met het pas opgerichte Broeilab te kunnen aangaan, om de opstart van een zaak nog gemakkelijker te maken.”

Nieuw is ook dat je in de zithoekjes van Nova Vivo onder meer kookboeken, magazines, kinderboeken en romans vindt die je ter plaatse kunt doorbladeren. “Er is ook een rek voorzien waar mensen zelf een boek kunnen achterlaten met de bedoeling een andere lezer blij te maken. Of ze kunnen er een meenemen naar huis.”

Om het thuisgevoel compleet te maken, wordt de workshoptafel voor de gelegenheid omgetoverd tot spelletjestafel. Hiervoor wordt samengewerkt met de Vilvoordse schaakclub en binnenkort misschien ook met de vzw Spelcarrousel.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise