Veldkantstraat deze week weer open

 

Als alles volgens de planning verloopt, kunnen de werken in de Veldkantstraat in de loop van deze week afgerond worden en kan de straat terug opengesteld worden.

Sinds 15 mei zijn er in de Veldkantstraat wegenwerken aan de gang. In het gedeelte tussen de Rijkenhoekstraat en de Poddegemstraat wordt het wegdek volledig vernieuwd. Doorgaand verkeer is er niet mogelijk. Komende maandag start de aannemer met de eigenlijke asfalteringswerken. Tijdens deze laatste fase wordt geen enkel voertuig toegelaten in de werfzone, zodat de asfalt kan uitharden. ‘s Avonds zal beperkte circulatie op één vak mogelijk zijn tot de woningen.

Bij goede weersomstandigheden en als alles volgens de planning verloopt, kan de straat in de loop van woensdag terug opengesteld worden voor het verkeer. De belijning volgt later. Zodra de straat weer open is, kunnen ook de bussen van De Lijn hun normale traject tot aan Verbrande Brug hervatten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise