Lien trekt, Walter duwt

Ook bij CD&V Merchtem wordt werk gemaakt van de lijst met kandidaten voor de verkiezingen in oktober. Lien Casier werd aangeduid als lijstrekker, Walter Teugels duwt de lijst. Hun kandidatuur en plaats werden unaniem goedgekeurd door het partijbestuur.  CD&V gaat de verkiezingsstrijd aan als CD&V Plus omdat ook onafhankelijke kandidaten welkom zijn.

Met Lien Casier (32) treedt CD&V de kiezer tegemoet met een jonge lijsttrekker. Lien woont in Peizegem, is architecte van beroep en zetelde van 2009 – 2012 in de OCMW-raad en sinds 2012 in de gemeenteraad.

Walter Teugels (52)  is single en woont op de Bosbeek (grens Merchtem – Brussegem).  Walter is ingenieur, werkt als Logistics Manager bij het grootste Belgische bedrijf inzake externe arbeidsgeneeskunde en zetelt eveneens sinds 2012 in de gemeenteraad.

Lien en Walter krijgen van het bestuur de bevoegdheid om de volledige lijst samen te stellen. Ook onafhankelijken kunnen op de lijst van CD&V Plus staan.

ME CD&V

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk