Groen stelt eerste kandidaten voor

logo verkiezingen MERCHTEMLudwig De Mesmaeker, huidig gemeenteraadslid, zal de lijst van Groen Merchtem trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op de tweede plaats staat Sarah Sneyers, provincieraadslid in Vlaams-Brabant. Rita Vandeloo zal de lijst duwen.

“Groen wil vooral inzetten op een autoluw centrum, waar fietsers en voetgangers de nodige plaats krijgen”, zegt Ludwig, mobiliteitsdeskundige en lid van de Gemeentelijke Commissie Mobiliteit. “We willen de omgeving niet alleen veiliger, maar ook gezonder maken”, vult Sarah aan. “Letterlijk en figuurlijk : meer groen in de kernen – niet alleen in Merchtem-Centrum, maar in alle deelgemeenten en wijken.”

“Groen brengt positieve, constructieve voorstellen”, benadrukt Rita. “Realistische voorstellen, van een groep mensen die weet waarover ze het heeft en ver genoeg vooruit durft kijken.”

Wie wil meewerken aan het positieve project, geeft best een seintje aan één van de mandatarissen of stuurt een berichtje naar info@groenmerchtem.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk