Groen stelt eerste kandidaten voor

logo verkiezingen MERCHTEMLudwig De Mesmaeker, huidig gemeenteraadslid, zal de lijst van Groen Merchtem trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op de tweede plaats staat Sarah Sneyers, provincieraadslid in Vlaams-Brabant. Rita Vandeloo zal de lijst duwen.

“Groen wil vooral inzetten op een autoluw centrum, waar fietsers en voetgangers de nodige plaats krijgen”, zegt Ludwig, mobiliteitsdeskundige en lid van de Gemeentelijke Commissie Mobiliteit. “We willen de omgeving niet alleen veiliger, maar ook gezonder maken”, vult Sarah aan. “Letterlijk en figuurlijk : meer groen in de kernen – niet alleen in Merchtem-Centrum, maar in alle deelgemeenten en wijken.”

“Groen brengt positieve, constructieve voorstellen”, benadrukt Rita. “Realistische voorstellen, van een groep mensen die weet waarover ze het heeft en ver genoeg vooruit durft kijken.”

Wie wil meewerken aan het positieve project, geeft best een seintje aan één van de mandatarissen of stuurt een berichtje naar info@groenmerchtem.be


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...