Dochter van schepen ook N-VA-kandidaat

logo verkiezingen opwijkMaaike Deleu (27) en Willem De Pauw (36) zijn de nieuwe namen voor de N-VA-lijst op de gemeenteraadsverkiezingen. Maaike Deleu, trotse mama van Haily, werkt als kleuteronderwijzeres in het vrij onderwijs. Ze staat voor een zorgzame opleiding voor alle kinderen en haar stokpaardje is dat wonen in Opwijk betaalbaar moet blijven. Ze wil zich inzetten voor propere buurten. Tot slot wil ze het Vlaams karakter van Opwijk helpen vrijwaren. Maaike is de dochter van Martine Eliano en huidig schepen Johan Deleu.

Willem De Pauw werkt als jurist bij een notaris. Hij spendeert veel tijd aan sport en met de band waarvoor hij drumt. Willem leefde zich uit bij de KSA. Hij is nu actief in het zaalvoetbal. Willem hecht veel belang aan een sterk verenigingsleven en voldoende steun aan de sportclubs. Willem wil een goed beleid op vlak van ruimtelijke ordening, ruimte voor ondernemerschap in de gemeente en kansen geven aan jongeren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk