Panache Grenache houdt benefietdag tegen kanker

Humbeek maakt zaterdag een vuist tegen kanker. Alle Humbekenaren worden tijdens een benefietdag georganiseerd door wielerteam ‘Panache Grenache’ opgeroepen om een steentje bij te dragen in de strijd tegen de slepende ziekte.

De doelstelling van ‘Panache Grenache’ is om dit jaar drie Humbeekse teams aan de start te brengen van de 1.000 km voor ‘Kom op tegen Kanker’, een fietstocht die plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend in mei.

Vanaf ‘s middags gaat de wandelzoektocht van start, met opdrachten voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de sportievelingen zijn er in het POC sessies spinning en zumba. Wie het wat rustiger aan wil doen kan ook deelnemen aan de kaartwedstrijd. ‘s Avonds vanaf 17 uur is er disco voor kids en kunnen ouders zich ontspannen tijdens de cocktailworkshop of tijdens een gezellig babbeltje aan de bar. De dag wordt afgesloten met een ‘Café Chantant’. Bij een drankje kan je genieten van een live band. Tussendoor zal de ploeg worden voorgesteld en zal eveneens de prijsuitreiking van de wandelzoektocht plaatsvinden.

Doorlopend zijn er pensen, kipfilet, pannenkoeken en rijstpap verkrijgbaar om de hongerige magen te spijzen. Meer info: www.panachegrenache.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise