Emmaken van Café 51 overleden

Op dinsdag 6 maart overleed Emma Van Kerckhove in het OLV Ziekenhuis in Aalst. Emma baatte 33 jaar lang Café 51 uit op de plek waar nu Feestzaal ’t Fonteintje staat. Emma werd in Merchtem geboren op 27 januari 1938. Zij was gehuwd met Jef Keymolen. Samen hebben ze drie kinderen: Stefaan, Johan en Nancy. Ze hebben ook vijf kleinkinderen: Evi, Elke, Lies, Mayke en Noah. De uitvaart in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Noodtkerk heeft plaats op zaterdag 10 maart om 10 uur.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...