Tuinbouwschool biedt nu ook sport aan

Vanaf 1 september 2018 zal de Gemeentelijke Tuinbouwschool in Peizegem in de richting TSO ook de optie sport aanbieden in de eerste graad. Dat werd beslist binnen de scholengemeenschap AMO waarin alle vrije en gemeentelijke secundaire scholen van Asse, Merchtem en Opwijk zijn verenigd. De GTTM was de aangewezen school voor deze optie omdat zij reeds beschikt over de nodige infrastructuur (sporthal en terreinen).

Op 1 september 2019 wordt het secundair onderwijs op een nieuw model geschoeid: de matrix. Naast de basisvorming komt er een keuzegedeelte om een betere oriëntatie van de leerlingen mogelijk te maken. De tuinbouwschool zal dan naast de opties ‘bio’ en ‘agro’ ook de optie ‘sport’ (5 uur/week) aanbieden in de eerste graad.

Inschrijven voor het eerste leerjaar SPORT (1A-SPORT) kan met onmiddellijke ingang, door contact op te nemen met mevrouw Emmerechts op 052/372737 of door een mailtje te sturen naar eva.emmerechts@tuinbouwschool.be.

(foto enkel illustratief)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk