Lieven Vanderstappen (N-VA) geen kandidaat meer

In een persbericht kondigt Lieven Vanderstappen, kopman van N-VA, aan dat hij geen kandidaat meer is bij de gemeenteraadsverkiezingen van eind dit jaar. Lieven heeft 36 jaar politiek engagement op de teller. Hij was lid Raad van Bestuur VZW sport- en ontmoetingscentrum, verschillende adviesraden, VZW Wiebeltje, commissies algemene zaken en financiën, OCMW raadslid en vanaf 2008 gemeenteraadslid.

Toen de VU, waarin Lieven actief was, uit mekaar spatte richtte hij – samen met een aantal gelijkgezinden – de Merchtemse N-VA afdeling op. N-VA haalde twee verkozenen in een kartel met CD&V in 2006. In 2012 ging N-VA op eigen kracht naar de kiezer. Dat resulteerde in 4 gemeenteraadsleden en een lid van de OCMW-raad.

Lieven Vanderstappen zal zijn mandaat tot het einde van het jaar blijven vervullen en meewerken aan het vormen van een N-VA lijst met volwaardige kandidaten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk