Ruben Van Gucht wordt aangever Jacques Vermeire

Brussegemnaar Ruben Van Gucht wordt de nieuwe ‘sidekick’ van komiek Jacques Vermeire. In het najaar van volgend jaar brengt Jacques Vermeire, met Ruben Van Gucht, zijn zevende zaalshow. Die zal “Van 7 tot 77” heten. Ruben (31) zal als aangever fungeren voor oude (66) rot Jacques. Die belooft een aantal nieuwe typetjes als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels neer te zetten.

Ruben Van Gucht heeft altijd grote bewondering gehad voor de grappige typetjes van Jacques en kon deze ook heel goed nabootsen, tot op zijn eigen trouwpartij zelfs.

Voor de foto kropen de twee in de huid van Kuifje en Kapitein Haddock. De eerste zaalshow is aangekondigd voor 27 oktober in CC Plomblom in Ninove. Daarna volgt een tournee langsheen de grote culturele centra in Vlaanderen.

Topartikels bij Goeiedag.be