'Nieuwe Merchtemnaar' Sonny Dagraed is wereldkampioen

Merchtem telt met nieuwkomer Sonny Dagraed niet één (Anke ‘She Wolf’ Van Gestel) maar twee wereldkampioenen kickboksen. Anke won gisteren (25 november) haar gevecht om de wereldtitel tegen de Turkse Deniz Batinli. Ook Sonny Dagraed won de wereldtitel tegen de Japanner Takeo Shiragami.

Zij veroverden de titel tijdens Prime Time 8, een boks- en kick box evenement in de Sporthal van Merchtem, georganiseerd door Celtix.

Anke Van Gestel is een grote naam in het kickboksen voor vrouwen. Ook Sonny Dageraed – zoon uit de foorreizigersfamilie Dagraed – heeft zijn sporen al verdiend in de discipline. Hij woont nu al een tijdje in Peizegem. Via zijn grootmoeder (Sofie Van der Elst, beter gekend als Sofieke Mot) heeft hij ook roots in Merchtem.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk