Harmonie huldigt leden en muzikanten

Het Ceciliafeest is de uitgenomen gelegenheid om verdienstelijke leden en muzikanten in de bloemetjes te zetten. Bij de Koninklijke Harmonie St-Cecilia is dat niet anders. Na de rondgang door het centrum weren de voetjes onder de tafel geschoven voor een lekker maal in Zaal Harmonie. Rond 19 uur werden de medailles en diploma’s bovengehaald om trouwe leden en muzikanten te huldigen.

MERCHTEM HARMONIE 2 klein
Ivo Abbeloos, 65 jaar muzikant, met de standaard en voorzitter Jules Seghers.

Bij de leden was er een diploma voor William Huybandt en Josee Van Walle (25 jaar lid), Eddie De Block (35), Alfons Van Der Poorten, Maria Verbelen en Herman Van Den Eede (45), Lode Huybrechts (50), Alois De Smedt en Julienne Abbeloos (55), Albert De Smedt (60) en Louis Tassenoy (65).

Bij de muzikanten waren er medailles voor An Cleymans (25 jaar muzikant), Firmin Verbruggen (45 jaar) en Ivo Abbeloos (niet minder dan 65 jaar muzikant).

Zondag volgde er nog een rondgang in de dorpskom en een concert van de Jeugdharmonie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk