Music Time bracht Star Wars naar Peizegem

Op een concert van Music Time valt altijd wel iets te beleven. Maar de twee concerten van het weekend in de Onze-Lieve-Vrouwekerk waren heel bijzonder. Terwijl op een groot scherm filmbeelden werden geprojecteerd brachten de muzikanten o.l.v. Tim Medegael een pleiade van muziek voor science fiction films.

Niet alleen klassiekers als Star Wars en Battlestar Galactica kwamen aan bod. Ook Babylon 5 (een stuk dat veel kunde vergt van de muzikanten) en Close Encounters passeerden de revue. Prachtige arrangementen, voor een flink stuk van de hand van dirigent Medegael, door de muzikanten van Music Time met grote bravoure uitgevoerd. En door de technische ploeg perfect in goede banen geleid.

Hier zou zelfs Darth Vader zijn hoed voor afnemen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk