Raddio Oppèk zorgt voor ambiance

Karnaval komt eraan en dan is er … Raddio Oppèk, karnavalsradio ‘mè nen hoek af’. Van 27 maart tot zondag 9 april te beluisteren op 95.9 FM. De karnavalsprogramma’s worden gemaakt vanuit de studio van Goeiedag Radio en uitgezonden vanop de torens van brouwerij Op-Ale. Wat krijg je te horen? 100% karnavalnummers (uit Opwijk en Aalst), reclamespots in het dialect (meer dan 20 dit jaar) én live uitzendingen. Die zijn te beluisteren elke weekdag van 20 tot 22 uur.

Zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur is er de Oppèkse Super 50 en Zondag Josdag. De presentatoren die al die gekte in goede banen leiden zijn Jos Lelie (Jos Tet), Pieter Vermeiren (Chewie), Sven Dehauwere en Jasper Baeyens. De programma’s zijn via livestream (www.raddio-oppek.be) overal te beluisteren, er is ook een beeldstream via de facebookpagina van Raddio Oppèk. Via 95.9 FM te beluisteren in en rond Opwijk.