Dure reclameborden stuk door hockeyballen

Op het kunstgrasveld van het sportcomplex op de Dooren zijn een aantal reclameborden van Goeiedag vernield. Goeiedag sponsort FC Merchtem 2000 en heeft op de drie terreinen reclameborden achter de doelen. Zeker vier daarvan zijn vernield. Naar verluidt gebeurt dat door hockeyballen van hockeyclub The Blue Socks.

De reclameborden staan er al een hele poos maar de afgelopen weken ‚Äď na de komst van The Blue Socks naar de Dooren ‚Äď zijn er stukken afgebroken en gaten ontstaan. Dat zou komen omdat The Blue Socks nog geen echte hockeydoelen hebben waarvan de netten fijnere mazen vertonen dan die van de voetbaldoelen. Die fijne mazen zijn nodig om de kleine maar harde hockeyballen te stoppen.

Goeiedag is shirtsponsor van Merchtem 2000 en zal stappen ondernemen om schadeloosstelling te verkrijgen. De reclamepanelen zijn immers een dure investering. Op de andere terreinen, waar niet gehockeyd wordt, zijn de borden nog intact.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk