Karel Van Eetvelt in Merchtem voor Dag van de Klant

Voor de Dag van de Klant kwam Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van UNIZO, naar Merchtem. Op de Markt en in Peizegem was het al van in de voormiddag een komen en gaan van klanten die zich met plezier eens extra in de watten lieten leggen.

De kinderen konden een ritje op de paardenmolen maken of aan het Rad van Fortuin draaien. Er was een ballonnenwedstrijd en op beide plaatsen kon je iets lekkers drinken of eten.

Het Palm-treintje reed de hele tijd over en weer tussen het Statieplein in Peizegem en de Markt in Merchtem. Ook Karel Van Eetvelt en Nancy Van Espen van UNIZO Vlaams-Brabant klommen aan boord om koers te zetten naar het Mieregemplein waar Verzekeringskantoor Robberechts precies op de Dag van de Klant zijn nieuw kantoren openstelde.

Zowel in Peizegem als in Merchtem slaagden de actieve middenstanders erin om de slogan ‘lekker dichtbij’ waar te maken.