ALDI Merchtem krijgt nieuwe inrichting

De inrichting van de ALDI-winkel aan de Bleukenweg in Merchtem wordt in een nieuw jasje gestoken. Voortaan zullen klanten het assortiment verse producten onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Merchtem de deuren vanaf zaterdag 1 juni om 16u en heropent de winkel op vrijdag 7 juni.

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de ALDI-winkel in Merchtem. Om dit mogelijk te maken, gaat de winkel aan de Bleukenweg gedurende een kleine week dicht. Op vrijdag 7 juni om 8.30 uur staat het team van negen medewerkers opnieuw klaar om de klanten te verwelkomen.

In afwachting kunnen de klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Wolvertem, Londerzeel en Grimbergen.

Het resultaat van de werken? Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen. De nieuwe meubels zijn dieper waardoor producten overzichtelijker gepresenteerd worden voor de klant. Op die manier wordt een versmarktbeleving gecreëerd.

Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat in de nieuwe indeling bij de ingang van de winkel. De bakkerijafdeling blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke non-foodaanbiedingen zijn makkelijk terug te vinden achteraan de winkel.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk