Woonvast opent vastgoedkantoor in Opwijk

De Tiktokkende vastgoedmakelaars van Woonvast openen op vrijdag 7 juni officieel een nieuw filiaal in Opwijk, in de Kloosterstraat. “Hoewel de Opwijkenaar die alert is voor vastgoed ons wel al in het straatbeeld gezien zal hebben. We hebben hier ondertussen al enkele panden verkocht”, zegt Arno Vandevelde. Als rasechte Opwijkenaar vormt hij hét gezicht van het tweede filiaal in de Kloosterstraat 5.

Arno Vandevelde

Woonvast heeft al een filiaal in Waasmunster, maar voelde de nood aan een kantoor in Opwijk. “En dat pand hebben we gevonden, pal in het centrum. Het leuke aan in je eigen regio te werken is dat je ook na de uren mensen kan adviseren”, geeft Arno aan, die opgroeide en woont in Opwijk. Hij voetbalde er en zit in de netwerkvereniging Lokaal Netwerk voor Ondernemers (LNO). Een vertrouwd gezicht is hij dus wel. “Onlangs spraken zowel een potentiële koper als verkoper me aan na een voetbalmatch. En dan besef ik opnieuw dat ik dit zo graag doe.”

De sterkte van Woonvast? Elke eigendom zo aantrekkelijk mogelijk maken. En dat doen ze niet enkel via Facebook en Instagram maar ook TikTok. “Een beetje onconventioneel, maar het bereik daar is gigantisch. Sommige filmpjes halen tot 70.000 views,” aldus Arno. “Een andere sterkte is dat we blijven uitzoeken hoe het beter kan, zelfs met al onze ervaring uit verschillende immokantoren. We hebben onze actieve databank en focussen sterk op opvolging en bereikbaarheid. Je mag erop rekenen dat je snel antwoord krijgt.”

Met Arno als derde bestuurder van Woonvast zijn oprichters Jonas Ravijts en Sam Van den Broeck bijzonder tevreden. “We versterken elkaar”, vertelt Sam. “Jonas -die trouwens van Lebbeke is- kan snel zien met welke renovatie én bijhorende kostprijs je de EPC-waarde van de woning kan verlagen. Arno heeft ook ervaring in projectontwikkeling en bekijkt steeds ‘the bigger picture’. Zo haalt hij telkens het maximale uit je eigendom. Mijn expertise zit in efficiëntie. Ik zoek graag uit wat goed werkt, wat niet en vooral ook: waarom?”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk