FC Merchtem 2000 scoort 5 maal in 15 minuten

Met zes doelpunten tegen nul nam FC Merchtem 2000 de maat van Eizeringen A. In de eerste helft hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Veel spectaculair voetbal viel er niet te beleven in wat je gerust een ‘studieronde’ kan noemen. Toch wist Merchtem voor de rust nog te scoren.

Wat trainer Glenn Geraerts zijn spelers tijdens de pauze vertelde weten wij niet maar Merchtem trok onmiddellijk in de aanval. Eizeringen plooide terug en moest op het halfuur een tweede treffer incasseren. Dan ging het plots ontzettend vlucht. In ongeveer een kwartier tijd scoorde Merchtem vijf keer.

Eizeringen bleef ontredderd achter en wist geen weerwerk meer te bieden. De overwinning was een opsteker voor de hele ploeg die de drie puntjes zeer goed kan gebruiken. Merchtem staat op een voorlopige vijfde plaats.