Vijf Jaar Bounce Big Band

Je bent jong en je wil … een big band die de leukste melodietjes uit de populaire jazz speelt. Voilà dat is wat Kevin Mertens en Mathias Herinckx bezielde toen ze vijf jaar geleden de Bounce Big Band uit de grond stampten. Een vrolijke bende vrienden die één passie gemeend hebben: muziek.

Op die vijf jaar tijd is Bounce BB uitgegroeid tot een solide big band met een volwassen geluid. Lekkere swing, stampende boogiewoogie, … je zegt het maar. Zij stonden ook elk jaar garant voor een lekker retro concert. Op 2 november willen ze hun vijfde verjaardag  vieren met een Gala Night.

De locatie blijft dezelfde: de gemeentelijke feestzaal in Brussegem. Dirigent Christophe De Maertelaere en de muzikanten van Bouce Big Band verwelkomen jullie graag in feestelijke tenue. Kaarten kosten 15 euro in voorverkoop, 20 euro aan de kassa. Je krijgt er al meteen een gratis aperitief bij. Reserveren kan op info@bouncebigband.be

Topartikels bij Goeiedag.be