Schachteshoffeesten t.v.v. Een Hart voor Brenn

Op zaterdag 1 juli kan je vanaf 16 uur op de 9de Schachtesshoffeesten aanschuiven bij een heerlijke barbecue ten voordele van Een Hart voor Brenn. Er is heel wat randanimatie: Golden Oldies gebracht door Geert Willemyns, Gospelkoor, verkiezing “knapste boerke en boerinneke”, tocht met paard en kar van Stoeterij Diepensteyn (Palm), ponyritjes, springkasteel, grimeren, verkoopstandjes en veiling van waardevolle voorwerpen.

Kaarten voor de barbecue kosten voor volwassenen 15 euro in voorverkoop, 18 euro aan de kasssa. Voor kinderen respektievelijk 10 en 12 euro. Er is gratis parking voorzien. Voor inlichtingen: 0496/23.69.61.

Voorverkoopadressen: Kapsalon Sofie, Rossemdorp 12, Wolvertem / Eric Bosmans, Vollickstraat 21, Brussegem /  ’t Katooke, Varkensmarkt 2, Merchtem.

1 juli vanaf 16 uur op het Schachteshof, Hogerheistraat 36, Kapelle-op-den-Bos

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk