Marktkramers bedanken trouwe klanten zaterdag tijdens Vakantiefeestmarkt

Aanstaande zaterdag 25 juni is het opnieuw Vakantiefeestmarkt in Liedekerke. Na twee jaar afwezigheid wegens corona, organiseert de Marktcommissie en het gemeentebestuur van Liedekerke opnieuw een feestelijke markt om het begin van de zomer te vieren.

De zaterdagmarkt is sinds jaar en dag een trekpleister in Liedekerke die bezoekers aantrekt van ver buiten de gemeentegrenzen. Met de Vakantiefeestmarkt willen de marktkramers de trouwe bezoekers van de markt bedanken en hen een mooie zomervakantie wensen.

Ook dit jaar wordt er wordt straatanimatie voorzien en de Marktcommissie biedt de marktgangers ook gratis ijsjes en gekoelde kriek aan. Bij elke aankoop op de markt maak je ook kans op één van de vele flessen bubbels die te winnen zijn.

“Onze vernieuwde Marktcommissie heeft opnieuw een mooi programma uitgewerkt voor deze Vakantiefeestmarkt. Dat we na twee jaar opnieuw feest op de markt kunnen brengen, is het beste bewijs dat we de moeilijke coronajaren eindelijk achter ons kunnen laten”, zegt schepen voor Lokale Economie Joris Poppe (Open VLD). “Ik ben ervan overtuigd dat we zaterdag opnieuw zullen laten zien waarom onze zaterdagmarkt na al die jaren onovertroffen blijft in onze regio.”

Zaterdagnamiddag wordt ook opnieuw het fooddtruckfestival berreFOODs georganiseerd. Verwacht je aan heel wat eetkraampjes met verschillende specialiteiten, de lekkerste drankjes, heel wat animatie voor jong en oud en verschillende optredens. BerreFOODs vindt plaats in en rond het Pastoriepark vanaf 11 uur tot ‘s avonds laat.

Topartikels editie Ninove-Dender