Sintfeest en speelgoedswishing

Op zondag 1 december organiseerden gemeentebestuur Liedekerke, Decibel Events & Chiro Liedekerke een 2de editie van het Sintfeest & speelgoedswishing.

De speelgoedswishing was een schot in de roos! Er werd heel wat speelgoed binnengebracht in de voorbije weken. Mensen kregen in ruil hiervoor ruilbonnen. Met deze bonnen konden ze tijdens de swishing speelgoed ‘kopen’.

De bedoeling is om speelgoed een nieuw leven te geven, om iets ‘nieuws’ in de plaats te krijgen, maar vooral ook om gezinnen bewust te maken van de wegwerpmaatschappij waarin we leven. Gezien het grote succes van de 2de editie, hoopt gemeente Liedekerke op een vervolg!

De acrobatenpiet lag ziek in bed en dus werd hij vervangen door de Grote Circusdirecteur. Gelukkig maar, want die wist er de sfeer goed in te houden. Een springkasteel, kindergrime-stand door de meisjesleiding van de Chiro en een heleboel kleurplaten, verzekerden speelplezier voor jong en 0oud. Liedekerke kijkt nu al uit naar een 3de top-editie. (foto’s Jacky Delcour)

LIEDEKERKE Sint 2 LIEDEKERKE Sint 1

Topartikels editie Ninove-Dender