Koopjesdagen in Sint-Gabriël

De komende weekends organiseren verschillende bedrijven koopjesdagen in de Sint-Gabriëlsite in Liedekerke.

Sinds een deel van Sint-Gabriëlinstituut in Liedekerke kwam leeg te staan, konden zelfstandigen de loodsen huren voor de opslag van hun materiaal. Maar omdat er voor de site een RUP wordt uitgewerkt, moeten de bedrijven er tegen 1 mei weg.

Daarom organiseren de bedrijven, waaronder HuurMijNu, Facilities and Management, ZK Snacks, Lyka Veilingen, Astimex, Dakwerken Aerts & FunkyPets, een uitverkoop van hun producten.

Vanaf half februari kan iedereen tweewekelijks in Loods E van het Sint-Gabriël terecht voor de magazijnverkopen en koopjesmarkt. Zo hopen de bedrijven enerzijds op een vlotte verkoop van hun goederen en willen ze een positief einde geven aan hun periode op de site.

In een binnenruimte van meer dan 600 vierkante meter kan iedereen er producten vinden uit verschillende sectoren, van kleding tot gezondheidsproducten, dierengerief, geschenk-, horeca- en sportartikelen, muziekinstrumenten en nog veel meer. Bij droog weer kunnen de bezoekers genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud.

De koopjesdagen vinden plaats op 16 en 17 februari, 3 en 4 maart, 18 en 31 maart, 1 en 2 april, 14 en 15 april en 28 en 29 april, telkens van 9 tot 18 uur.

 

 

Topartikels editie Ninove-Dender