Acht nieuwe, jonge bestuursleden bij N-VA

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van N-VA Opwijk- Mazenzele maakte lijsttrekker Inez De Coninck, tevens Parlementslid en schepen, acht nieuwe, veelal jonge bestuursleden bekend.

De meesten onder hen zullen ook opkomen bij de gemeenteraadsverkiezing van oktober 2018.

Op de foto ziet u van links naar rechts:

Rudy De Maesschalk (nieuw), Willem De Pauw (nieuw), Els Van Buggenhout (gemeenteraadslid, fractieleider), Koen Merci (nieuw), Bart De Velder (nieuw), Linda Verbesselt (OCMW-raadslid), Inez De Coninck (lijsttrekker), Maria Roggeman (nieuw), Maaike Deleu (nieuw), Kelly De Swaef (nieuw) en Sophie Schollaert (nieuw).

 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...