Thuisverzorging Wendy en Traiteur Ronny verwennen bejaarden

In de warmste week tonen veel mensen hun warm hart voor allerlei goede doelen. Maar wat Wendy Van Roy en Traiteur Ronny presteerden getuigt van een héél warm hart. Wendy Van Roy en haar team van thuisverpleging komen dagelijks in contact met vereenzaamde senioren. Daarom wou Wendy in de kerstweek iets extra doen voor haar patiënten. Bij Traiteur Ronny vond ze een begrijpend oor en in geen tijd was het project rond.

Op woensdag 20 december schoven zo’n 80 patiënten de voeten onder tafel in zaal Berkenhof in Liedekerke. Ze werden er verwend met soep, balletjes in tomatensaus met frietjes, vers gebakken pannenkoeken, ijs en een éclair. Traiteur Ronny stond zelf in de keuken en was de gulle schenker van zoveel lekkers. Hartverwarmend in deze warmste week!

Topartikels editie Ninove-Dender